JOHAN PERTANDINGAN ESAYEMBARA PUISI MODEN SEKOLAH PENDIDIKAN KHAS


Johan Pertandingan e-Sayembara Puisi Moden (Sajak) Sekolah Pendidikan Khas KPM 2020 (Kategori Sekolah Menengah)Alhamdullilah, rezeki anak murid SMPKVM, Siti Fatimah yang juga merupakan pengawas pusat sumber sekolah telah menjuarai pertandingan e-Sayembara bagi sekolah² pendidikan khas kategori sekolah menengah. 


Pengalaman yang manis dalam membimbing anak murid untuk berani mempamerkan ekspresi dan reaksi di hadapan pelantar maya. Terima kasih buat semua yang telah membantu jua secara lansung dan tidak lansung 😘. Anak murid pun gembira lihat kawan² di sekolah lain walaupun secara maya. Pertandingan ini melibatkan 34 buah pusat sumber sekolah² pendidikan khas dan telah diadakan selari dengan sambutan antarabangsa bulan pusat sumber sekolah.

Selain menjadu guru pembimbing, saya terlibat juga sebagai jawatankuasa teknikal di dalam pertandingan ini. Terima kasih BPKHAS di atas peluang dan ruang yang diberikan untuk menimba pengalaman dalam mengendalikan aspek teknikal bagi pertandingan peringkat kebangsaan. Satu pengalaman yang sangat bermakna.Comments

Popular posts from this blog

TUTORIAL MEMBINA PUSAT SUMBER DIGITAL (PERPUSTAKAAN DIGITAL) MENGGUNAKAN GOOGLE TOOLS

e-Daftar dan e-Sistem Rekod Suhu & Kehadiran